Foto serie

Bij deze wil ik mijn (stief)vader introduceren die bedreven is in de fotografie en zijn foto’s podium geven op deze website. Mijn (stief)vader: Wim Kootstra, komt uit Zuid Limburg en heeft in zijn verleden in de film en video wereld gewerkt, momenteel is de focus verschoven naar fotografie. Door zijn achtergrond in de film en video, blijft de centrale vraag; ‘hoe vertel ik in 1 beeld, in 1 foto, een heel verhaal’. De missie van Wim is verhalen zo goed mogelijk te vangen in 1 foto, in 1 beeld, in 1 beleving. Foto’s mogen niet zonder toestemming worden overgenomen. Je kan wel altijd contact met ons opnemen. Er zullen de komende tijd meer berichten verschijnen met foto’s van Wim.

Author

Ik ben Wim Kootstra en kom uit Zuid Limburg. Ik ben in mijn verleden werkzaam geweest in de film en video- wereld, later ben ik me steeds meer gaan toeleggen op fotografie. De centrale vraag is hierbij: hoe vertelt 1 foto, 1 beeld het hele verhaal. Ik deel op deze website mijn foto's. Mijn foto's mogen niet zonder toestemming worden gebruikt. Je kan altijd contact met me opnemen indien je een van mijn beelden wenst te gebruiken.

Write A Comment

Om deze website optimaal te laten functioneren, maken we gebruik van een techniek die cookies in de browser plaatst. We verwijzen voor meer informatie naar onze disclaimer en privacy policy. Je kan hieronder weigeren of accepteren. Cookie policy